Προτεινομενη Αναρτηση

Πόσο πουλάει η Τζένη Μπαλατσινού το αρχοντικό στην Πάτμο;

“Ένα βυσσινί χαλί, μια πόρτα παλιά ξύλινη, πάτωμα σκούρο, πατημένο από ανθρώπους πως στο χρόνο που είχαν δίκες τους ιστορίες. Καλό γούστο, ...

Εξαλλος ο Αντώνης Κανάκης με τους φαντάρους που βασάνισαν τον σκύλο: Ο θυμός ξεχειλίζει -Οι συγγνώμες τους δεν είναι αληθινέςΔεν μπόρεσε να κρύψει τον θυμό του για τους δύο οπλίτες που κακοποίησαν τον σκύλο στο στρατόπεδο της Κόνιτσας ο Αντώνης Κανάκης.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε για το περιστατικό στην έναρξη της εκπομπής του Ράδιο Αρβύλα, αναφέροντας πως ο ίδιος αισθάνεται πως η συγνώμη που είπαν οι δύο οπλίτες δεν είναι και τόσο αληθινή.

«Συμβαίνουν παράξενα πράγματα σε αυτή τη χώρα. Τι να πούμε γι’ αυτούς τους φαντάρους… Γι’ αυτά τα παιδιά που έκαναν αυτό το πράγμα με το καημένο το σκυλάκι. Νομίζω ότι τα λόγια τελειώνουν. Να βλέπεις νέα παιδιά, μια χαρά παιδιά και να κάνουν αυτήν την πράξη.

Ο θυμός ξεχειλίζει, τα λόγια τελειώνουν, συγγνώμες ακούγονται, αλλά… Εγώ προσπαθώ να είμαι άνθρωπος που τιμώ τη συγγνώμη, όταν ένας άλλος άνθρωπος την ξεστομίζει. Είναι μεγάλο πράγμα η συγγνώμη, έχει αξία, έχει μια δύναμη. Αισθάνομαι ότι αυτές οι συγγνώμες δεν είναι και τόσο αληθινές», είπε ο παρουσιαστής.
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια