Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

H φωτογραφία από την Ελλάδα που καθήλωσε τη Vogue - Ο 93χρονος και η γάτα του στο λεωφορείο (Photo)



Η φωτογραφία μιας Ελληνίδας ερασιτέχνη φωτογράφου κατάφερε να γίνει viral και όχι άδικα. Η εντυπωσιακή φωτογραφία ενός ηλικιωμένου με λευκά μαλλιά να κρατά στα χέρια του την κατάλευκη γάτα του, είναι σαν να έχει βγει από μια άλλη εποχή.

Η έκφραση γάτας και ιδιοκτήτη είναι παρόμοια. Η ομορφιά της φωτογραφίας δεν άφησε ανεπηρέαστη και την ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής Vogue, η οποία έσπευσε να τη δημοσιεύσει.



Η φωτογράφος ονομάζεται Βικτώρια Άλεξ είναι ερασιτέχνης φωτογράφος και συντάκτης. Η Β. Άλεξ ανήρτησε τη φωτογραφία στη σελίδα της στο facebook και έγινε ανάρπαστη.

Μάλστα, έγραψε μια μικρή ιστορία η οποία κρύβεται πίσω από την φωτογραφία που τράβηξε:

«Οι επιβάτες των μεταμεσονύχτιων λεωφορείων της Αθήνας μπορεί να είναι γεννημένοι τον Ιούνιο του 1921, να παίρνουν χάπι για την κολπική μαρμαρυγή, να μένουν στους Αμπελόκηπους, να διαβάζουν πολύ, να μην αναγνωρίζουν τα κτήρια της Β. Σοφίας, να έχουν μια γάτα που το βλέμμα της είναι ίδιο με το δικό τους. Εγώ σε έναν επιβάτη του Χ14 υποσχέθηκα πως θα του αφήσω τη φωτογραφία του στο ταχυδρομικό κουτί. (Μάρτης, 2018, 3.34πμ)».
horis_titlo_15.jpg?itok=roGNV-Z6
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια