Προτεινομενη Αναρτηση

Πόσο πουλάει η Τζένη Μπαλατσινού το αρχοντικό στην Πάτμο;

“Ένα βυσσινί χαλί, μια πόρτα παλιά ξύλινη, πάτωμα σκούρο, πατημένο από ανθρώπους πως στο χρόνο που είχαν δίκες τους ιστορίες. Καλό γούστο, ...

«Μην πολεμάς τον Έλληνα»: To τραγούδι Κρητικών που ταρακούνησε όλους τους ΈλληνεςΜε το δικό τους, μοναδικό τρόπο στέλνουν το μήνυμά τους για την Ελλάδα με κύριο στόχο την ανύψωση του ηθικού των Ελλήνων, οι Κρητικοί καλλιτέχνες Μανώλης Τιτάκης και Κώστας Χειλάς μέσα από το τραγούδι: “Μην πολεμάς τον Έλληνα”. Το τραγούδι που οπτικοποιήθηκε με γυρίσματα στο Ρογδιανό φαράγγι – τρεις εκκλησιές κατάφερε να ξεσηκώσει τον κόσμο και να ξεπεράσει τις 500.000 προβολές.

Με λύρα και ασκομαντούρα, σε ένα άκρως κρητικό τοπίο, ντυμένοι παραδοσιακά, οι Κρητικοί εμπνέουν και στέλνουν τα δικά τους μήνυμα προς όλη την κοινωνία και όλους τους Έλληνες. Aξίζει να σημειώσουμε ότι το τραγούδι κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2016.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του o Κώστας Χειλάς ένας εκ των δημιουργών του κομματιού, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Υπάρχει η ανάγκη του Έλληνα να τονωθεί το ηθικό του».

Τραγούδι: Μανώλης Τιτάκης – Κώστας Χειλάς Φωνητικά: Μανώλης Τιτάκης – Κώστας Χειλάς – Δημήτρης Συγλέτος

Μουσική (Α’ Μέρος): Μανώλης Τιτάκης Μουσική (Β’ Μέρος): Συρτός Παραδοσιακός Στίχοι: Κώστας Χειλάς

Βίντεο: Ακούστε το τραγούδι παρακάτω

Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια