Προτεινομενη Αναρτηση

Πόσο πουλάει η Τζένη Μπαλατσινού το αρχοντικό στην Πάτμο;

“Ένα βυσσινί χαλί, μια πόρτα παλιά ξύλινη, πάτωμα σκούρο, πατημένο από ανθρώπους πως στο χρόνο που είχαν δίκες τους ιστορίες. Καλό γούστο, ...

«Πωλείται Μercedes λόγω διάλυσης νοικοκυριού» - Απίστευτη αγγελία απατημένου ή πλακατζή συζύγου [εικόνες]Μία αγγελία χωρίς προηγούμενο δημοσίευσε στο διαδίκτυο ένας άνδρας, βρίσκοντας έτσι ευκαιρία να μιλήσει για τα... προσωπικά του ή απλώς γαι ανα κάνει πλάκα on line.

Ο άνδρας μέσω της αγγελίας, λοιπόν, βάζει προς πώληση το αυτοκίνητό επειδή χώρισε με την γυναίκα του και εκτός από τα χαρακτηριστικά του ΙΧ, ο ίδιος έχει ανεβάσει και ένα ποιηματάκι.

Το ποίημα πάντως έχει γίνει viral στα social media, καθώς καμία άλλη αγγελία δεν περιέγραφε έναν (εφόσον ισχύει) επεισοδιακό χωρισμό ζευγαριού.

Η αγγελία: «Πωλείται Mercedes AVANTGARDE FULL EXTRA σε άριστη κατάσταση λόγω διάλυσης νοικοκυριού. Μερσέντα ήθελα εγώ για την κυρά να έχω, όμορφα για να κάθεται καθώς εγώ δουλεύω. Μα τσάρκες έκανε αυτή μονάχη στην Αθήνα και κουβαλούσε σπίτι μας και τα περνούσε φίνα! Το GPS δεν ήξερε φωτιές πως θα της βάλει και να που την ξεμπρόστιασε και έφερε τσι ζάλη!

Δώρο της κάνω το μπρελόκ αυτή να με θυμάται και για να δει πως μοναχή απόψε θα κοιμάται! Πολλές στις μέρες μας θαρρούν πως τα χουνε με βλάκες μα αυτό δεν είναι σίγουρο χαθήκαν κι οι μ…κες !!!

Το αμάξι θα είναι έτοιμο μετά την ΠΡΩΤΗ ΜΑΗ, να το χαρώ λίγο και γω πρωτού να πω το ΒΥΕ !!! ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ.

Πηγή: zarpanews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια