Προτεινομενη Αναρτηση

Πόσο πουλάει η Τζένη Μπαλατσινού το αρχοντικό στην Πάτμο;

“Ένα βυσσινί χαλί, μια πόρτα παλιά ξύλινη, πάτωμα σκούρο, πατημένο από ανθρώπους πως στο χρόνο που είχαν δίκες τους ιστορίες. Καλό γούστο, ...

Κόρη έδωσε το νεφρό της για να σώσει τη ζωή του πατέρα της και κλαίει με λυγμούς όταν τον ξαναβλέπει στο νοσοκομείοΑυτή είναι η συγκινητική στιγμή που μία γυναίκα, η οποία έσωσε τη ζωή του πατέρα τους δωρίζοντας το ένα της νεφρό, τον φυλάει στο νοσοκομείο μετά την επιτυχημένη του μεταμόσχευση.

Η 30χρονη Hailee Stender, έδωσε το όργανό της στον ετοιμοθάνατο πατέρα της John, ο οποίος είχε διαγνωσθεί με νεφρική ανεπάρκεια και του είχαν δοθεί μόνο δύο χρόνια ζωής.

Οι δυο τους καταγράφηκαν σε βίντεο την ώρα που αντάλλασσαν ένα φιλί και μια αγκαλιά στο νοσοκομείο του Cleveland, στο Ohio, μετά την επέμβαση.Η αδερφή της Ana Rosa, η Hailee, κατέγραψε τη συγκινητική στιγμή, αποδίδοντας φόρο τιμής στην αδελφή της για την «ανιδιοτελής πράξη της που έσωσε μια ζωή».

Η Hailee, η οποία είναι η μόνη βιολογική κόρη του John, αποφάσισε να δράσει χωρίς δεύτερη σκέψη όταν άκουσε πως η υγεία του πατέρα της επιδεινώθηκε. Της είπαν ότι ήταν αναγκαίο να υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση νεφρού.

Η Hailee είπε: “Δεν σκέφτηκα ούτε για μια στιγμή τον πόνο, θα το έκανα όσες φορές κι αν χρειαζόταν.”“Είμαι πολύ δεμένη με τον μπαμπά μου. Είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου που θα το έχω μαζί μου για πάντα.”

“Είχα την ευκαιρία να βελτιώσω τη ζωή του. Αισθάνομαι τόσο μεγάλη τιμή ότι ήμουν σε θέση να σώσω τη ζωή του.”

Η αδελφή της AnaRosa – η οποία υιοθετήθηκε όταν ήταν νεογέννητο – βιντεοσκόπησε την όλη εμπειρία.

Είπε: “Η Hailee ήθελε όταν θα παντρευτεί να τη συνοδέψει ο πατέρας της στην εκκλησία.”“Είναι το πιο ανιδιοτελές και αξιοθαύμαστο άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ.”

“Η προθυμία της να δωρίσει νεφρό της λέει πολλά.”“Η Hailie είναι η ηρωίδα που έσωσε τη ζωή του πατέρα μας.”

Ο John, ο οποίος αναρρώνει μετά μεταμόσχευση, παρακολουθείται στενά από γιατρούς και πρέπει να εξετάζεται από τον χειρουργό του δύο φορές την εβδομάδα.Η απόρριψη νεφρών μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, αλλά συνήθως συμβαίνει εντός των πρώτων 72 ωρών από τη χειρουργική επέμβαση ή μεταξύ τριών έως έξι μηνών μετά τη χειρουργική επέμβαση.Η Hailee λέει ότι έπρεπε να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή της μετά την επέμβαση – από τη διατροφή της μέχρι τις καθημερινές της προπονήσεις.Και οι δύο χειρουργικές επεμβάσεις διήρκεσαν 8,5 ώρες ενώ η πλήρης αποκατάσταση του John εκτιμάται μετά τους έξι μήνες.
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια