Προτεινομενη Αναρτηση

Πόσο πουλάει η Τζένη Μπαλατσινού το αρχοντικό στην Πάτμο;

“Ένα βυσσινί χαλί, μια πόρτα παλιά ξύλινη, πάτωμα σκούρο, πατημένο από ανθρώπους πως στο χρόνο που είχαν δίκες τους ιστορίες. Καλό γούστο, ...

Γερμανικός ποιμενικός παίζει κυνηγητό με 11 μηνών μωρό και το βίντεο είναι ότι ωραιότερο θα δείτε σήμερα


Αυτή είναι η αξιολάτρευτη στιγμή που ένα μωρό και ο γερμανικός ποιμενικός του κυνηγούν ο ένας τον άλλον γύρω από το σαλόνι του σπιτιού τους.

Την 1η Απριλίου, ο Leo MacDonald και ο γούνινος φίλος του, ο Zeus, παίζουν ασταμάτητα και το διασκεδάζουν με την ψυχή τους στο σπίτι τους στην Enola της Pennsylvania.

Το 11 μηνών μωρό ξεκινάει να κυνηγάει μπουσουλώντας το κουτάβι, ενώ ο Zeus τρέχει στις γωνίες του σαλονιού.Όταν επιστρέφει από την άλλη πλευρά, ο σκύλος ηλικίας 20 μηνών σταματάει και προκαλεί το μωρό να τον κυνηγήσει ξανά.

Κάθε φορά που εμφανίζεται το κουτάβι, το μωρό γυρίζει και μπουσουλάει προς το μέρος του, όμως γρήγορα συνειδητοποιεί πως ο Zeus βρίσκεται και πάλι πίσω του.

Ο Leo προσπαθεί να τον πιάσει, αλλά το κουτάβι είναι πολύ γρήγορο και εξαφανίζεται πριν το φτάσει το μωρό.Το μωρό και το κατοικίδιο ζώο του δεν φαίνεται να ανησυχούν για τα έπιπλα του σαλονιού καθώς τίποτα δεν μπορεί να διακόψει το παιχνίδι τους.

Η γιαγιά του Leo, η Kimberly, δήλωσε: “Αρχικά, σκέφτηκα ότι ο Zeus ήταν ζωηρός, αφού έτρεχε γύρω από το σπίτι σαν μανιακός.”“Τότε συνειδητοποίησα ότι ήθελε να τον κυνηγήσει ο Leo. Έχουν μια καταπληκτική σχέση.”

“Από τη μέρα που φέραμε τον Leo στο σπίτι από το νοσοκομείο, προσπαθούμε να κάνουμε τη σχέση τους όσο καλύτερη γίνεται.”“Μπορεί να είναι λίγο ανυπάκουος και ζόρικος μαζί μας, αλλά είναι πάντα πολύ ευγενικός και γλυκός με τον Leo.”
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια