Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

Power of Love: Κλαίνε στα social media με τις ατάκες που συναγωνίζονται τα μαργαριτάρια του Φατσέα [βίντεο].



ο Power of Love είναι ένα από τα ριάλιτι που χρόνια είχαμε να δούμε στην ελληνική τηλεόραση.

Σουρεάλ, με πρόσωπα ένα και ένα.

Πέραν όλων των άλλων, οι συμμετέχοντες και κυρίως οι συμμετέχουσες, με το πάντα καλοχτενισμένο -και γεμάτο τρέσες- μαλλί και τα σέξι βραδινά ντυσίματα νύχτα μέρα, διακρίνονται και για τις ατάκες τους που συναγωνίζονται εκείνες του Φατσέα στο Κολοκοτρωνίτσι του Χάρη Ρώμα.

Από το «ισοφαρίζομαι», το «γουσταρίζω» και το «συγκριτικότητα» ως το αμίμητο «δίμουρη» τα κορίτσια κυρίως του Power of Love φαίνεται ότι έχουν βάλει στόχο να κλέψουν τη δόξα της... 'Αντζελας Δημητρίου.

Από τα μαργαριτάρια που έγραψαν ιστορία αδιαμφισβήτητα ήταν το «δίμουρη» της Στέλλας Μιζεράκη, ως το «για να ισοπαλίσει» και το «σαμπουάν για τα πιάτα» της Αθηνάς. Ατάκες που έκαναν την παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου να χάσει κυριολεκτικά το χρώμα της.

Το νέο ρήμα... ισοπαλίζω:



«Σε λίγο θα με πεις και... δίμουρη!» (στο 5:38 του βίντεο)


 
Είναι τόσες μάλιστα οι ατάκες αλά Φατσέα και τόσο... πετυχημένες που δημιουργήθηκε και λογαριασμός στο Instagram ο οποίος τις καταγράφει. Μαζί με μοναδικούς, αμίμητους διαλόγους που λαμβάνουν χώρα στο Power of Love. 












Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια