Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

Πλησιάζει γενναίο «κούρεμα» κόκκινων, στεγαστικών δανείων…



Ένα νέο ευνοϊκό πλαίσιο ρύθμισης για δανειολήπτες στεγαστικών δανείων, που έχουν προσφύγει στα δικαστήρια για να ενταχθούν στο νόμο Κατσέλη, προωθούν οι τράπεζες.

Οι εν λόγω δανειολήπτες, που υπολογίζονται στους 170.000, «κουβαλούν» χρέος, που σύμφωνα με τους υπολογισμούς των τραπεζών, αγγίζει τα 17 δισ.

Γενναίο «κούρεμα» και χαμηλές δόσεις

Οι προτάσεις των τραπεζών, περιλαμβάνουν γενναίο «κούρεμα» της οφειλής για τα δάνεια χωρίς εξασφαλίσεις, όπως επίσης και μειώσεις στις δόσεις με «κούρεμα» σε βάθος χρόνου, υπό την προϋπόθεση ότι ο δανειολήπτης τηρεί χωρίς παρέκκλιση. την προσφερόμενη ρύθμιση.

Οι τράπεζες θα διαμορφώνουν τις προτάσεις τους, με κυρίαρχο γνώμονα την οικονομική κατάσταση του δανειολήπτη και τη δυνατότητά του να εξυπηρετεί-σε βάθος χρόνου- τις οφειλές του.

Στις περιπτώσεις που ένα δανειολήπτης έχει «κόκκινα» δάνεια, σε παραπάνω από μία τράπεζες, τότε προβλέπεται συνεργασία των τραπεζικών ιδρυμάτων.

Εκτός νυμφώνος και των ευνοϊκών ρυθμίσεων θα μείνουν 70.000 οφειλέτες που έχουν χαρακτηριστεί ως στρατηγικοί κακοπληρωτές, οι οποίοι εκμεταλλεύονται τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του νόμου, για να μην πληρώνουν τα δάνειά τους αν και μπορούν.
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια