Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

Τυφλός ξεσπάει σε κλάματα όταν κανείς δεν υπερασπίζεται εκείνον και τον σκύλο του σε τρένο







Ένας τυφλός πρώην γιατρός ξέσπασε σε κλάματα, όταν οι επιβάτες του τρένου στο οποίο επέβαινε αγνόησαν το αίτημα να τον αφήσουν να καθίσει, ενώ ο σκύλος-οδηγός του τριγυρνούσε ανήσυχος.

Ο Αμίτ Πατέλ, που έχασε την όρασή του πριν από 5 χρόνια εξαιτίας αιμορραγίας πίσω από τα μάτια του αποκάλυψε την ταπείνωση που βίωσε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο 37χρονος περπάτησε μαζί με τον σκύλο-οδηγό του μέχρι το τέλος της πλατφόρμας του σταθμού που είναι ειδικά σχεδιασμένη για άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά ένιωσε πληγωμένος και ταπεινωμένος όταν κανένας από τους επιβάτες σηκώθηκε για να του παραχωρήσει την θέση του.

«Οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν πολύ εγωιστές. Μπορούν να προσποιηθούν ότι δεν ακούνε ή δεν βλέπουν όταν τους ρωτάς αν υπάρχει διαθέσιμη θέση. Είναι τόσο ταπεινωτικό όταν προσπαθώ να βρω από κάπου να πιαστώ και ταυτόχρονα να κρατήσω ασφαλή την Κίκα», ανέφερε ο Πατέλ.



Ο άντρας έδωσε στον σκύλο την εντολή «βρες μια θέση», αλλά όταν οι υπόλοιποι επιβάτες τον αγνόησαν και δεν σηκώθηκε κανείς από την θέση του ο σκύλος ταράχθηκε.



«Η Κίκα συνέχισε να ψάχνει. Ήταν εμφανώς ανήσυχη. Με φροντίζει κάθε μέρα και ένιωσα άχρηστος», έγραφε ο άντρας στο Twitter.



O Πατέλ είχε αναφέρει σε μια περσινή του συνέντευξη ότι κουράστηκε να τον αγνοούν και οι επιβάτες και οι εργαζόμενοι του μετρό στο Λονδίνο και έβαλε μια κάμερα στου κολάρο τις Κίκα για να καταγράφει τις αντιδράσεις του κόσμου.

Ο Πατέλ άρχισε να χάνει την όρασή του πριν από 5 χρόνια και παρά τις 6 μεταμοσχεύσεις σε Αγγλία και Αμερική οι γιατροί δεν μπόρεσαν να σώσουν την όρασή του.



Διαγνώστηκε με μια πάθηση που αλλάζει το σχήμα του κερατοειδούς, όταν ήταν στο τελευταίο έτος της ιατρικής σχολής.



Ο Πατέλ εξήγησε ότι περιστατικά σαν αυτό είναι συνηθισμένα για αυτόν, αλλά η αντίδραση του σκύλου ήταν εκείνη που τον συγκίνησε και τον αναστάτωσε περισσότερο.
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια