Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

Λαύριο: Η 13χρονη μαμά που συγκλόνισε τη χώρα! Τι αποκαλύπτει η μητέρα της κοπέλας [vid]







Είναι 36 ετών και η 13χρονη κόρη της έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η γυναίκα μιλά στο Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο για την σχέση της κόρης της με τον νεαρό πατέρα. Συγκλονισμένοι γιατροί και νοσηλευτές στο Κέντρο Υγείας στο Λαύριο.

Μπροστά σε μια -αναμφίβολα- ασυνήθιστη εικόνα βρέθηκαν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 28.03.2018 οι γιατροί και οι νοσηλευτές στο Κέντρο Υγείας στο Λαύριο. Μια ανήλικη 13χρονη Ελληνίδα είχε φτάσει σε προχωρημένη εγκυμονύση και έχοντας πόνους τοκετού.

Η υπόθεση προκάλεσε μια τεράστια συζήτηση στην ελληνική κοινωνία. Το νεαρό της ηλικίας της κοπέλας από την Ξάνθη, η οποία έφερε τελικά στην ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ήταν το επίκεντρο των απόψεων που διίσταντο.

Μαζί με την 13χρονη ελληνίδα ήταν η μητέρα της και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν επισκεφθεί το Λαύριο από την Ξάνθη προκειμένου να μείνουν σε συγγενείς τους. Το κορίτσι ήταν 37 εβδομάδων και τα ξημερώματα της Τετάρτης γέννησε στο «Αλεξάνδρα». Όσον αφορά στον πατέρα του μωρού και σύντροφο της 13χρονης σύμφωνα με πληροφορίες είναι μόλις λίγα χρόνια μεγαλύτερός της. Είναι σχεδόν σαν παντρεμένοι, αναφέρουν πληροφορίες.

«Της έκοψα το εισιτήριο να έρθει στο Λαύριο»

«Παντρεύτηκε έμεινε έγκυος και ήταν στο χωριό, στην Ξάνθη. Επειδή εγώ δεν μπορώ να πάω εκεί πέρα από τα οικονομικά, έκοψα το εισιτήριό της να έρθει στο Λαύριο«. Αυτά λέει στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Epsilon TV, η 36χρονη μητέρα της 13χρονης.

Η οποία έγινε για τρίτη φορά γιαγιά. Είναι ελληνίδα μουσουλμάνα από την Ξάνθη, που μένει μόνιμα στην μουσουλμανική συνοικία της περιοχής στο Λαύριο. Η ίδια τονίζει: «Έχω τρία εγγονάκια και τέσσερα παιδιά. Ζω μόνη μου, είμαι χήρα, είναι επτά χρόνια που πέθανε ο άντρας μου. Δεν έχω κανέναν δηλαδή«.

Δείτε στην συνέχεια του κειμένου το συγκλονιστικό ρεπορτάζ και όσα λέει η 36χρονη γιαγιά

Συγκλονισμένοι γιατροί και νοσηλευτές με την 13χρονη!

Η κάμερα του Live News βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου. «Ήμουν νυχτερινή βάρδια και είδα ένα κοριτσάκι 13 χρονών, από ό, τι είπαν στην 37η εβδομάδα κύησης. Έβαλα ορό, έμεινα μαζί της, παρακολούθησα ότι κάθε δύο λεπτά είχε συσπάσεις«, τόνισε η νοσηλεύτρια Ελευθερία Αναδρομιδα.

Η ίδια τονίζει πως μαζί με την 13χρονη ήταν η μητέρα και η αδελφή της, αλλά κι ένας κύριος. Μάλιστα αποκάλυψε πως η αδελφή της είναι πιο μικρή και «έκλαιγε συνέχεια», ενώ σχετικά με την ηλικία της -εδώ και λίγες ώρες- έψηβης μητέρας, απαντά: «Θεώρησα ότι για τους μουσουλμάνους αυτό είναι σύνηθες».

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο γιατρός Θεολόγος Ζαγκλής, λέγοντας: «Ο σύζυγος της μητέρας μας είπε η μητέρα ότι εργάζεται στην Ξάνθη και ότι θα κατέβαινε την επόμενη μέρα». Εκείνος την συνόδεψε μέχρι την αίθουσα τοκετού και μάλιστα όχι χωρίς απρόοπτα.

Ο ίδιος αναφέρει: «Τα νερά της έσπασαν λίγο πριν φτάσουμε στο νοσοκομείο. Ήμασταν σε ετοιμότητα για τα πάντα, όμως φτάσαμε στο νοσοκομείο και παραδώσαμε την κοπέλα«.

Τέλος, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Λαυρίου, Νίκος Βλαχογιάννης, δηλώνει: «Το παιδί μένει στην Ξάνθη. Το ότι ήρθαν εδώ, είναι μια εθιμοτυπία γι’ αυτούς. Όπου κατοικούν οι γονείς, να έρχονται να γεννούν μαζί με τους γονείς«…

Δείτε το ρεπορτάζ του Live News
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια