Προτεινομενη Αναρτηση

Πόσο πουλάει η Τζένη Μπαλατσινού το αρχοντικό στην Πάτμο;

“Ένα βυσσινί χαλί, μια πόρτα παλιά ξύλινη, πάτωμα σκούρο, πατημένο από ανθρώπους πως στο χρόνο που είχαν δίκες τους ιστορίες. Καλό γούστο, ...

Κρήτη: Όταν πληρώνεις και για το καλωσόρισμα σε εστιατόριο

Σάλο είχε προκαλέσει η καταγγελία ενός πελάτη εστιατορίου στην Κρήτη ο οποίος «έτριβε τα μάτια του» όταν στην απόδειξη είδε 5,60 το κουβέρ /καλωσόρισμα. Αναγνώστρια της εφημερίδος ανταπαντά στον καταγγέλλων μέσω επιστολής της:

«Διαβάζοντας στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ σχετικά με απόδειξη εστιατορίου στην Κρήτη πως τους έκανε να πάρουν τα…βουνά (!) θέλω απλά να διευκρινίσω πως για τους «ευγενείς» αυτούς πελάτες του όποιου εστιατορίου-ταβέρνας της μεγαλονήσου, σίγουρα η χρέωση του … «καλωσορίσματος» για τέσσερα άτομα με ποσόν 5,60 ευρώ, δεν θα ήταν απλά για την ..καλησπέρα (!) όπως διατυμπανίζουν… αφού πάντα τα καλωσορίσματα αυτού του είδους περιλαμβάνουν και απλά ορεκτικά όπως τριμμένη ντομάτα φρέσκια με λάδι και ελίτσες ωραία σερβιρισμένες…σύν τα ψωμάκια που θα ήταν καλοψημένα!!! Άρα για πελάτες που από την παραγγελία τους και μόνο έδειχναν πόσο καλά φρόντιζαν τον …ουρανίσκο τους (βλέπε βελουτέ ..ψαρόσουπα!) και ένα καλαμάρι αξίας 33,50ευρώ είναι πολύ τσίπικο και τελείως άστοχο να κάνουν λόγο για μια απλή χρέωση κουβέρ τεσσάρων ατόμων…σε ένα τέτοιο συνολικό λογαριασμό καλοζωισμένων καλοφαγάδων!»
Αννα/Πλάκα-Χανιά!
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια