Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

Θύελλα για το βίντεο της φρίκης – Επέζησε το σκυλάκι που πέταξαν στρατιώτες σε γκρεμό – Τα νέα στοιχεία!



Αντιδράσεις που διαδέχονται η μία την άλλη για το επίμαχο βίντεο. Οι δύο στρατιώτες ρίχνουν σκύλο σε γκρεμό και ένας φίλος τους, καταγράφει τα πάντα με κινητό τηλέφωνο...

Την παραδειγματική τιμωρία των δυο οπλιτών που κακοποίησαν το μικρό σκυλάκι σε στρατιωτικό χώρο, ζητεί με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η εκπρόσωπος Tύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου. «Καμία ανοχή στην κακοποίηση ζώων, καμία ανοχή στη βαρβαρότητα. Άμεση υπήρξε η αντίδραση του υπουργού Άμυνας και του ΓΕΣ, άμεση πρέπει να είναι και η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων ώστε να μην επαναληφθούν τέτοιες πράξεις» αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Σβίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επίμαχο βίντεο τραβήχτηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Το άτυχο σκυλάκι όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 επέζησε και έχει βρει καταφύγιο σε φιλοζωική οργάνωση.

Παρέμβαση Καμμένου για το βίντεο της φρίκης

Το βίντεο φρίκης κάνει τον γύρο του διαδικτύου και -όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία- σχηματίζεται δικογραφία από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

 

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ
Σχετικά με βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει οπλίτες να κακομεταχειρίζονται σκύλο, σχηματίζεται δικογραφία από τη Δ/νση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια