Προτεινομενη Αναρτηση

Πότε θα καταβληθεί η δεύτερη δόση του επιδόματος παιδιού - Ποιες είναι οι προϋποθέσεις

Στα τέλη Ιουνίου θα καταβληθεί η δεύτερη δόση του επιδόματος παιδιού για το 2018. Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομ...

Οικογενειακό επίδομα: Μεγάλη αύξηση στα χρήματα και περισσότεροι δικαιούχοιΗ αύξηση στο οικογενειακό επίδομα φτάνει το 43% σε σχέση με πέρυσι, ενώ πλέον οι δικαιούχοι αυξήθηκαν. Χρήματα θα λάβουν φέτος επιπλέον 1.819 οικογένειες.

Οικογενειακό επίδομα θα πάρουν συνολικά σε 727.265 οικογένειες. Θα μοιραστούν περισσότερα από 161.000.000 ευρώ.

Σε σχέση με τον περασμένο χρόνο το επίδομα είναι κατά 43% μεγαλύτερο, ενώ για 43.536 οικογένειες θα πιστωθούν χρήματα που αφορούν σε αναδρομικά περασμένων ετών.

Είναι χιλιάδες εκείνοι που στο ΑΤΜ της τράπεζας βλέποντας τα χρήματα που πιστώθηκαν στον λογαριασμό τους ένιωσαν μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς είδα πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που περίμεναν.

Τα αναδρομικά προέκυψαν από την εκκαθάριση της μεγάλης πλειονότητας των εκκρεμών περιπτώσεων, για τις οποίες απαιτήθηκε η προσκόμιση συμπληρωματικών δικαιολογητικών. Υπενθυμίζεται πως πληρώνεται ολόκληρο το ποσό του πρώτου διμήνου του 2018 στο 100% και όχι το 50% όπως στο παρελθόν του Α’ διμήνου του 2018.
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια