Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

Οι Εύζωνες πήγαν Αυστραλία και εντυπωσίασαν: Δείτε τους στη Βουλή της Βικτώριας







Λίγη ώρα μετά την άφιξή τους στη Μελβούρνη, επισκέφθηκαν το πολιτειακό κοινοβούλιο όπου διεξαγόταν εκδήλωση προς τιμήν τους

Αίσθηση προκάλεσε σήμερα στη Βικτώρια η επιβλητική παρουσία των Ελλήνων Ευζώνων στο κοινοβούλιο της πολιτείας.

Σύμφωνα με τον «Νέο Κόσμο» εκατοντάδες πολίτες ανέβηκαν τα σκαλοπάτια του πολιτειακού κοινοβουλίου για να δουν από κοντά τους Εύζωνες του αγήματος της Προεδρικής φρουράς, που είχαν φτάσει λίγες ώρες νωρίτερα στη Μελβούρνη.

Όλοι έμεναν έκθαμβοι από το παράστημα και τον βηματισμό των Ευζώνων και έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφίες, βίντεο, ακόμη και selfie.


Λίγες ώρες μετά την άφιξή του στη Μελβούρνη, το άγημα επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης το πολιτειακό κοινοβούλιο για να παραστεί σε εκδήλωση που έδινε προς τιμήν του το Victorian Multicultural Commission.

Το άγημα καλωσόρισε ο αντιπρόεδρος του Victorian Multicultural Commission Σπύρος Αλατσάς και ακολούθησαν ομιλίες από τον ομογενή πολιτειακό υπουργό Εμπορίου και Μικρών Επιχειρήσεων Φίλιππο Δαλιδάκη, τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας Δημήτρη Μιχαλόπουλο, και τον επικεφαλής της αποστολής, πτέραρχο Παναγιώτη Ρούντο.



Όλοι οι ομιλητές εξέφρασαν την μεγάλη τους χαρά για την παρουσία των Ευζώνων στη Μελβούρνη προκειμένου να τιμήσουν την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Το άγημα της Προεδρικής Φρουράς θα παραστεί σε πολλές ομογενειακές εκδηλώσεις αλλά το αποκορύφωμα της παρουσίας του στη Μελβούρνη θα είναι η συμμετοχή του στη μεγάλη παρέλαση που θα γίνει την Κυριακή στο Shrine of Remembrance.





Πηγή: Neoskosmos.com
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια