Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

Ελεύθερος ο 88χρονος «ράμπο» της Γλυφάδας, που πυροβόλησε τον ληστή που μπήκε σπίτι του







Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο 88χρονος «ράμπο» που τα έβαλε με τους δύο άνδρες οι οποίοι επιχείρησαν να τον ληστέψουν.

Ο κατηγορούμενος πυροβόλησε τους ληστές, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον έναν στο χέρι. Ανακριτής και εισαγγελέας τού επέβαλαν μόνο τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Απολογούμενος, ο 88χρονος επανέλαβε τη θέση που υποστήριξε από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του. Ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τους δράστες, αλλά φοβούμενος για τη ζωή του, τους πυροβόλησε.

Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία.

Τι συνέβη

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας στη Γλυφάδα, όταν δύο άγνωστοι άρπαξαν τον ηλικιωμένο από την αυλή του σπιτιού του και τον ανάγκασαν με τη βία να μπει στο σπίτι, προκειμένου να τον ληστέψουν.

Ο 88χρονος πυροβόλησε εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματίσει στο χέρι τον έναν από τους δύο. Οι δύο δράστες, ένας 28χρονος αλβανικής καταγωγής και ένας 18χρονος ημεδαπός, συνελήφθησαν.
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια