Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

«Το παιδάκι μου δεν ήταν για τα σκουπίδια, δεν της άξιζε…»-Σπαρακτική η κατάθεση της μητέρας της 6χρονης Στέλλας





Ράγισαν καρδιές στο κακουργιοδικείο της Αθήνας όταν η μητέρα της 6χρονης Στέλλας Εικοσπεντάκη, που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του πατέρα, ο οποίος την πέταξε στα σκουπίδια, κλαίγοντας σπαρακτικά, έδειξε τη φωτογραφία του παιδιού στους δικαστές, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορούμενου συζύγου της.

«Θέλω να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Αυτό που έγινε είναι αδιανόητο… Αυτό είναι το κοριτσάκι μου δεν έπρεπε να πάει στα σκουπίδια. Τέλος, είναι κάτι αδιανόητο…» είπε η γυναίκα και στράφηκε στον σύζυγο της που καθόταν στο εδώλιο με το κεφάλι κατεβασμένο. Η γυναίκα του έδειξε τη φωτογραφία και ξέσπασε: «Το παιδάκι μου δεν ήταν για τα σκουπίδια. Δεν της άξιζε…». Ο κατηγορούμενος, ο οποίος δεν σήκωσε το βλέμμα του για να κοιτάξει τη σύζυγο του και τη φωτογραφία της κόρης του, ξέσπασε σε κλάματα και έκρυψε το πρόσωπο του με τα χέρια του. «Σήκωσε τα μάτια σου, κοίτα…» του φώναξε από το ακροατήριο συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας του.

Η Καλλιόπη Αλιφραγκή ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα ένα περίπου χρόνο μετά τη δολοφονία του παιδιού της που αντιμετώπιζε κινητικό πρόβλημα.

Το κοριτσάκι είχε βρεθεί νεκρό στις 28 Απριλίου 2017 σε κάδο απορριμμάτων τυλιγμένο σε πλαστικές σακούλες, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας, στην Αγία Βαρβάρα. Η εξαφάνιση της είχε δηλωθεί, μία ημέρα νωρίτερα, από τον πατέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Δεκατρείς ώρες αργότερα, όμως, ο 61χρονος πατέρας της 6χρονης, συνταξιούχος αστυνομικός, ομολόγησε το αδιανόητο. Ότι ο ίδιος ήταν υπεύθυνος για το μοιραίο τέλος της.

Η μητέρα της 6χρονης αναφέρθηκε στην ημέρα που πίστεψε στα λόγια του συζύγου της ότι κλέφτες μπήκαν στο σπίτι τους ενώ εκείνη ήταν στο νοσοκομείο και πήραν το παιδί από το κρεβάτι του. «Μου είπε μαζί με τα χρυσαφικά μας πήραν και τη Στελλίτσα». Πήγα στο σπίτι, βρήκα ένα χάος και το παιδί μου έλειπε. Έψαχνα να βρω ποιος ήταν ο λόγος να κλέψουν ένα παιδάκι».

Η γυναίκα είπε πως πλέον ζει στη Σαντορίνη μαζί με το γιο της.

«Ξέρει τα πάντα. Της πηγαίνει λουλούδια, παιχνίδια. Της μιλάμε αλλά εκείνη δεν απαντά. Δεν υπάρχει συγγνώμη…» τόνισε και ξέσπασε σε λυγμούς.

Αίσθηση προκάλεσε η κατάθεση του αστυνομικού ο οποίος συμμετείχε στην εξιχνίαση του εγκλήματος. «Η σκηνή που ανοίξαμε τον κάδο και έβγαλα μια σακούλα από την οποία έβγαλα ένα παιδί που έμοιαζε σαν να κοιμάται με έχει στιγματίσει για πάντα. Και έχω δει πολλά όλα αυτά τα χρόνια λόγω της δουλειάς μου» είπε με βουρκωμένα μάτια.
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια