Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

Πέθανε ο σκύλος που επί 11 χρόνια κοιμόταν δίπλα στον τάφο του αφεντικού του







Ένας πιστός σκύλος που άκουγε στο όνομα Κάπτεν πέθανε μετά από 11 χρόνια που κοιμόταν κάθε βράδυ στον τάφο του αφεντικού του.Ο μαύρος Γερμανικός Ποιμενικός ήταν μόλις 4 ετών, όταν πέθανε το αφεντικό του που είχε αγοράσει τον σκύλο ως δώρο για τον γιο του.Ο σκύλος εξαφανίστηκε μετά τον θάνατο του αφεντικού του και η οικογένεια θεώρησε ότι είχε βρει καινούργιο σπίτι ή πως κάποιον τον σκότωσε.

Λίγους μήνες αργότερα, σε μια από τις επισκέψεις της οικογένειας στο νεκροταφείο, περαστικοί τους είπαν πως τον έβλεπαν να κοιμάται κάθε βράδυ στον τάφο του αφεντικού του και του πρόσφεραν τροφή ως βοήθεια.



O Kάπτεν που έζησε δίπλα στον τάφο του νεκρού ιδιοκτήτη του επι 11 χρόνια, πέθανε ακριβώς στο σημείο που είχαν θάψει τον άντρα.


Ο γιος του ιδιοκτήτη προσπαθούσε να φέρει τον Κάπτεν στο σπίτι, αλλά ο σκύλος πάντα επέστρεφε στον τάφο του ιδιοκτήτη του.«Τον ψάξαμε παντού, αλλά ο σκύλος είχε εξαφανιστεί. Πιστέψαμε ότι είχε φύγει και κάποιος τον σκότωσε.



Την περασμένη Κυριακή που πήγαμε στο νεκροταφείο ο μικρός αναγνώρισε τον σκύλο του. Ο Κάπτεν μας πλησίασε γαβγίζοντας σαν να κλαίει. Δεν τον είχαμε ξαναπάει στο νεκροταφείο, οπότε παραμένει πραγματικό μυστήριο το πως κατάφερε να βρει το μέρος», ανέφερε η χήρα του ιδιοκτήτη.



Ο Κάπτεν πέθανε έχοντας περάσει κάθε μέρα πλάι στον τάφο του αγαπημένου του αφεντικού. «Κατά την διάρκεια της μέρας έκανε μια βόλτα στο νεκροταφείο, αλλά στις 6 ακριβώς ξάπλωνε δίπλα στον τάφο του αφεντικού και έμενε εκεί όλη τη νύχτα», ανέφερε ο διευθυντής του νεκροταφείου.



Άλλη μια ιστορία που θυμίζει την ιστορία του πιο πιστού σκύλου στον κόσμο που έγινε ταινία, του γνωστού σε όλους μας Χάτσικο.
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια