Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

14χρονος στολίζει ολόκληρο το σπίτι του με χριστουγεννιάτικα φώτα για να μπορεί να το δει η μητέρα του από τον παράδεισο

Ένας έφηβος στολίζει το σπίτι του με χριστουγεννιάτικα φώτα, έτσι ώστε η μητέρα του να μπορεί να τα δει από τον παράδεισο

Η Rebecca, η μητέρα του Jackson Dowling, πέθανε από καρκίνο τον Φεβρουάριο του 2017

Ο 14χρονος Jackson κάλυψε όλο το σπίτι του στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας με χριστουγεννιάτικα φώτα

«Ο στόχος μου είναι να το φτιάξω τόσο φωτεινό ώστε η μαμά μου να το βλέπει από τον ουρανό», δήλωσε ο Jackson

Ένα έφηβο αγόρι ηλικίας 14 ετών, στόλισε ολόκληρο το σπίτι του με χριστουγεννιάτικα φώτα, ώστε η μητέρα του, που πέθανε από καρκίνο, να μπορεί να τα δει από τον ουρανό.

Η μητέρα του Jackson, Rebecca, πέθανε από καρκίνο τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά από τη μετάσταση της νόσου στα νεφρά της.

Προς τιμήν της νεκρής μητέρας του, ο Jackson διακόσμησε το σπίτι της οικογένειας, που βρίσκεται στις βόρειες παραλίες του Σίδνεϊ, με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, ώστε η αγαπημένη του μητέρα να μπορεί να γιορτάσει κι εκείνη τα Χριστούγεννα από τον ουρανό.



Ο Jackson, εδώ με τη γιαγιά του Judy, διακόσμησε το σπίτι τους προς τιμήν της μητέρας του Rebecca

«Ο στόχος μου είναι να το φτιάξω τόσο φωτεινό ώστε η μαμά μου να το βλέπει από τον ουρανό», δήλωσε ο Jackson

Loading...

Ο Τζάκσον δήλωσε ότι η διακόσμηση του σπιτιού με τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια ήταν πάντα μια οικογενειακή παράδοση για τις ημέρες των γιορτών. Φέτος όμως είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που η μητέρα του δε θα είναι μαζί τους, γι’ αυτό το λόγο λοιπόν θέλησε να φωταγωγήσει το σπίτι περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά .

Η γιαγιά του Jackson, η Judy είπε ότι η Rebecca θα ήταν «τόσο υπερήφανη».

«Είναι απλά ένα εκπληκτικό αγόρι, εργαζόταν πολύ σκληρά κάθε απόγευμα μετά το σχολείο», είπε η Judy.

«Η μητέρα του θα ήταν τόσο υπερήφανη για εκείνον, τόσο περήφανη!».



Σε ένα βίντεο ο Jackson κάνει τα αποκαλυπτήρια του σπιτιού που είναι λουσμένο στο φως, μπροστά στην οικογένεια και τους γείτονες

Είναι ντυμένος με τη στολή του Άγιου Βασίλη κι έφτιαξε επίσης και μια φωτεινή επιγραφή, την οποία τοποθέτησε στον μπροστινό φράκτη του οικογενειακού σπιτιού και γράφει: ‘Στη μνήμη της αγαπημένης μας Rebecca’ .

Ο Jackson επίσης ελπίζει να καταφέρει μια μέρα να συγκεντρώσει χρήματα για τα παιδιά που ζουν με καρκίνο.



Η γιαγιά του Jackson δήλωσε ότι η Rebecca θα ήταν «τόσο περήφανη»



Ο 14χρονος μαθητής γυμνασίου δήλωσε ότι θα βρίσκεται κάθε βράδυ, έξω από το πολύχρωμο σπίτι του στην οδό Collins, North Narrabeen, έχοντας ένα πακέτο με δώρα.

Ο στόχος του είναι να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για να τα προσφέρει στην Redkite, μια αυστραλιανή φιλανθρωπική οργάνωση για τους νέους ανθρώπους.



Ο Jackson παρότρυνε επίσης όλους τους ανθρώπους να στολίσουν τα σπίτια τους με τα δικά τους χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, για να υποδεχτούν τα Χριστούγεννα όπως τους αρμόζει.
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια