Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

Ο Μαζωνάκης τραγούδησε με τον 16χρονο Αλέξανδρο και αποθεώθηκαν από το κοινό! (βίντεο)







Τον Γιώργο Μαζωνάκη επισκέφτηκε στο μαγαζί που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, ο μικρός Αλέξανδρος από το Δενδροπόταμο, που με την ερμηνεία του συγκίνησε τους κριτές και το κοινό του X-Factort.

Την Παρασκευή το βράδυ, ο Αλέξανδρος Σαγκούρης βρέθηκε στο Stage Live, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του, του ζήτησε να ανέβει στη σκηνή, λέγοντας στον κοινό «θα φωνάξω ένα παιδί, που με εξέθεσε, γιατί με έκανε να συγκινηθώ στο Χ-Factor».

Ο κόσμος καταχειροκρότησε τον 16χρονο και υπήρχαν άτομα που το πλησίαζαν για να τον συγχαρούν και να του δώσουν λουλούδια. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, του ζήτησε να πάρει την κιθάρα και να πει το «Ψωμί της ξενιτιάς», με τον τρόπο που το ερμήνευσε και στις auditions του X-factor. Ενώ, στη συνέχεια, τραγούδησαν μαζί το τραγούδι του Αντώνη Βαρδή, «Ξύπνησα 5 το πρωί».

Aπό την μεριά του, ο Αλέξανδρος Σαγκούρης, ευχαρίστησε τον τραγουδιστή, που του έδωσε την δυνατότητα να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Αν και πια, ο Αλέξανδρος, είναι στην ομάδα της Τάμτα στο παιχνίδι, από ότι φαίνεται ο Γιώργος Μαζωνάκης πιστεύει πολύ στον 16χρονο από το Δενδροπόταμο.



Πηγή: www.defencenet.gr |  Tο διαβάσαμε εδώ
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια