Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

Ένας ευγενικός άντρας δίνει φαγητό σε μια μαμά σκυλίτσα και εκπλήσσεται όταν αυτή το πάει στα πεινασμένα κουτάβια της 21

Όταν ένας ψήστης σε μια αγορά στην Μπανγκόκ είδε ένα σκυλί να ζητάει φαγητό, του έδωσε ένα από τα κομμάτια κοτόπουλου που είχε στη σχάρα του. Αντί να το φάει όμως, όπως ήταν αναμενόμενο, ο σκύλος το πήρε κι έφυγε.



Ο άνθρωπος ήταν περίεργος για το πού πήγε το σκυλί, έτσι, την επόμενη φορά που πήγε να του ζητήσει φαγητό, εκείνος πήρε τη φωτογραφική του μηχανή και το ακολούθησε.









Ακριβώς όπως την πρώτη φορά, ο σκύλος πήγε στον άνθρωπο και πήρε το κοτόπουλο που του προσέφερε. Όταν ο σκύλος έφυγε, ο άνθρωπος τον ακολούθησε μέσα στους δρόμους της Μπανγκόκ. Ο άνθρωπος και ο σκύλος περπάτησαν λίγα τετράγωνα, βγήκαν από την αγορά και κατευθύνθηκαν σε μια κατοικημένη περιοχή.


Loading...





Αρχικά, ο σκύλος δεν φαίνεται να προσέχει ότι ο άνθρωπος που του έδωσε το κοτόπουλο τον παρακολουθεί. Στη συνέχεια, όμως, γύρισε και τον κοίταξε, σταματώντας μόνο για μια στιγμή προτού να καταλήξει στο ότι μπορούσε να τον εμπιστευτεί. Το σκυλί τον οδήγησε σε μια αυλή με υπόστεγο. Έτρεξε μέσα στο υπόστεγο, και ένα λεπτό αργότερα, τέσσερα αξιολάτρευτα κουτάβια βγήκαν έξω!





Τρία από τα κουτάβια πήγαν στην μαμά τους, ενώ το τέταρτο πλησίασε τον χειριστή της κάμερας, ο οποίος είχε μια τσάντα γεμάτη με ψητά κοτόπουλα για όλα τα κουτάβια. Η μαμά σκυλίτσα και τα κουτάβια της, ενθουσιάστηκαν όταν είδαν όλο αυτό το φαγητό!


Καθώς τελειώνει το βίντεο, η μαμά σκυλίτσα κοιτάζει τον άντρα και κουνάει την ουρά της. Είναι σαν να του λέει ‘ευχαριστώ’ για το φαγητό που πήγε στα μωρά της!





Η αγάπη της μάνας είναι πάντα υπερβατική, αλλά και η καρδιά του γενναιόδωρου ψήστη που προσέφερε τα κοτόπουλα στα αξιολάτρευτα σκυλιά είναι τεράστια!




Πηγή: fumara.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια