Προτεινομενη Αναρτηση

Πόσο πουλάει η Τζένη Μπαλατσινού το αρχοντικό στην Πάτμο;

“Ένα βυσσινί χαλί, μια πόρτα παλιά ξύλινη, πάτωμα σκούρο, πατημένο από ανθρώπους πως στο χρόνο που είχαν δίκες τους ιστορίες. Καλό γούστο, ...

Συγκινητικό: Παντρεύτηκε στο κρεβάτι του νοσοκομείου λίγο πριν ξεψυχήσει ο ήρωας αστυνομικόςΟ Γάλλος αστυνομικός, που σήμερα τα μέσα όλου του κόσμου τον χαρακτηρίζουν ήρωα, καθώς έδωσε τη ζωή του στη χθεσινή επίθεση σε σούπερ μάρκετ της Γαλλίας, παντρεύτηκε λίγες ώρες προτού ξεψυχήσει.

Ο Αρνό Μπελτράμ πυροβολήθηκε όταν αποφάσισε να αλλάξει θέση με μία γυναίκα όμηρο που κρατούνταν στο σούπερ μάρκετ Super U στη νότια πόλη Τρεμπ κατά τη διάρκεια μια ομηρίας.

Ο 45χρονος, ήταν ένας από τους πρώτους αξιωματικούς που έφτασαν στο σούπερ μάρκετ, όταν ένας τρομοκράτης άρχισε να πυροβολεί τους πελάτες και το προσωπικό.


Δεκαέξι άτομα τραυματίστηκαν, δύο σοβαρά και τέσσερις σκοτώθηκαν στο επεισόδιο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο Μπελτράμ δέχτηκε 4 σφαίρες και υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του.

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο γενναίος αξιωματικός παντρεύτηκε την σύντροφό του Μαρίλ, όταν βρισκόταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου της Καρκασόν.

Η νύφη, έκλαιγε απαρηγόρητα όσο αντάλλασαν ευχές στην καθολική τελετή λίγες ώρες προτού πεθάνει.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια μιας ξενάγησης σε ένα μοναστήρι στη Γαλλία το 2016 και είχε προγραμματίσει να παντρευτεί τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ο ιερέας που πραγματοποίησε τη λιτή τελετή δήλωσε πως το ζευγάρι είχε «περάσει περίπου 30 ώρες προετοιμαζόμενο για την τελετή του γάμου» και πρόσθεσε πως «έκανα το μυστήριο του γάμου». Ο Μπελτράμ ήταν ένας «εξαιρετικά ευφυής και θαρραλέος άνθρωπος» είπε.
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια