Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

Παγκόσμιοι πρωταθλητές η κρητικιά Γκαμπριέλα Παπαδάκη και ο παρτενέρ της. Για 3η σερί φορά «χρυσοί» στο καλλιτεχνικό πατινάζ (βίντεο)









Η 22χρονη αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, Γκαμπριέλα Παπαδάκη και ο 23χρονος παρτενέρ της, Γκιγιόμ Σιζερόν, αναδείχθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές για τρίτη χρονιά στη σειρά.

Η ελληνογαλλίδα αθλήτρια, με καταγωγή από την Κρήτη, εντυπωσίασε μαζί με τον παρτενέρ της, χορεύοντας στον πάγο υπό τους ήχους της «Σονάτας του Σεληνόφωτος» και κατάφεραν να διατηρήσουν τις σημαντικές εμφανίσεις, με μια ακόμη παγκόσμια επιτυχία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μιλάνο.
Μετά από το ασημένιο μετάλλιο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσανγκ, το ζευγάρι χορευτών το 2016, το 2017 και το 2018 αποσπούν την πρωτιά και επιστρέφουν «χρυσοί».

Η Γκαμπριέλα Παπαδάκη σε δηλώσεις της είπε «Η τελειότητα δεν υπάρχει. Προσπαθούμε να είμαστε οι καλύτεροι που μπορούμε , υπάρχουν πάντα πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν «. Ο παρτενέρ της, Γκιγιόμ Σιζερόν πρόσθεσε «Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη και το ρεκόρ, μα πιο πολύ από την αίσθηση που είχαμε πάνω στον πάγο».

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο από το καλλιτεχνικό πατινάζ που έδωσε την πρωτιά σε Παπαδάκη- Σιζερόν:
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια