Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

Ζευγάρι υιοθέτησε τρία μικρά αδέρφια και η γειτόνισσα τους υιοθέτησε το τέταρτο αδερφάκι για να μην χωρίσουν







Η Julia Washington και ο σύζυγός της απέκτησαν δύο όμορφα παιδιά, αλλά από τότε που γνώρισαν τρία αδέλφια που είχαν περάσει τρία χρόνια σε ανάδοχες οικογένειες, η καρδιά τους ράγισε και θέλησαν ν’ ανοίξουν τις αγκάλες της οικογένειάς τους σε αυτά τα παιδιά, ανεξάρτητα από τις προσαρμογές που έπρεπε να κάνουν. Ο Jess έχει εγκεφαλική παράλυση όμως οι Washingtons ήταν αποφασισμένοι να του χαρίσουν μία όμορφη παιδική ηλικία.

Η μετάβαση από τα δύο παιδιά στα πέντε ήταν μεγάλη, αλλά η προσαρμογή δεν ήταν το μόνο τους εμπόδιο, αφού οι Washingtons πέρασαν από σαράντα κύματα για να φέρουν τον Michael, τον Jess και τον Camden στο σπίτι τους.



Όταν τελείωσε η διαδικασία της υιοθεσίας, η Julia έλαβε ξαφνικά μια κλήση από μία κοινωνική λειτουργό. Τα παιδιά που υιοθέτησαν είχαν άλλον έναν αδελφό – ένα ακόμα αγοράκι 17 μηνών με το όνομα Elijah.



“Γνωρίζαμε ότι από δύο παιδιά θα αποκτούσαμε πέντε, εκ των οποίων το ένα θα ήταν με ειδικές ανάγκες, όμως αν παίρναμε και το μωρό, κάποιο παιδί θα λάμβανε λιγότερη προσοχή,” είπε η Julia. Όσο κι αν ήθελαν να κρατήσουν ενωμένα τα αδέλφια, ήξεραν ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.

“Αν δεν τον υιοθετούσαμε θα ήταν χιλιάδες μίλια μακριά”, είπε η Julia.

Οι Washingtons άρχισαν να αγχώνονται.

Η Julia εκμυστηρεύτηκε στην καλή της φίλη και γειτόνισσα, Jay Houston, το δίλημμα τους. Η Jay είναι η μικρότερη από τα 7 αδέλφια της οικογένειάς της, και είναι και η ίδια υιοθετημένη. Έχει επίσης μια μεγάλη οικογένεια: δύο δικά της παιδιά και τέσσερα υιοθετημένα.



Η Jay ήξερε ότι θα ήταν δύσκολο για την Julia να δημιουργήσει μια τόσο μεγάλη οικογένεια. Ήξερε επίσης τι σημαίνει να είναι μια οικογένεια ενωμένη.

Όταν είδε όλα τα παιδιά να παίζουν μαζί έξω, ήξερε τι έπρεπε να κάνει.



Η Jay επικοινώνησε με τις υπηρεσίες και θέλησε να υιοθετήσει εκείνη τον Elijah. Στη συνέχεια κάλεσε τη φίλη της για να της πει τα νέα.

“Κάλεσα την Julie και μου είπε ότι δεν έχει σημασία με ποιον θα μένει το παιδί, εμείς θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μαζί ούτως ώστε να ξέρουν ότι είναι αδέρφια,” δήλωσε η Jay στο ABC.



Αν και τα τέσσερα αδέλφια υιοθετήθηκαν από δύο διαφορετικές οικογένειες, προσαρμόστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να μεγαλώνουν μαζί.



«Ο Elijah λάμπει όταν είναι με τους αδελφούς του,» είπε η Jay.



«Είμαστε αδέρφια», είπε ο 6χρονος Michael, ο μεγαλύτερος από τους τέσσερις.



Είχαν περάσει πολλές ημέρες σε ανάδοχες οικογένειες, αλλά τώρα δεν θα αναγκαστούν να χωριστούν ξανά.





Θα μεγαλώσουν μαζί και θα είναι αχώριστοι, έτσι όπως πρέπει να είναι όλα τα αδέρφια!

διαφορετικό
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια