Προτεινομενη Αναρτηση

Πόσο πουλάει η Τζένη Μπαλατσινού το αρχοντικό στην Πάτμο;

“Ένα βυσσινί χαλί, μια πόρτα παλιά ξύλινη, πάτωμα σκούρο, πατημένο από ανθρώπους πως στο χρόνο που είχαν δίκες τους ιστορίες. Καλό γούστο, ...

Έντονη αντιπαράθεση της Ιωακειμίδου με τον Προέδρο της Ένωσης Αστυνομικών Ν.Α. Αττικής στην Τατιάνα - ΒΙΝΤΕΟ







Η Τζένη Ιωακειμίδου καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα απάνθρωπης συμπεριφοράς από αστυνομικούς την ώρα που μετέφερε το παιδί της στο νοσοκομείο. Η ηθοποιός υποστηρίζει πως αντί να την διευκολύνουν να φτάσει γρήγορα στον προορισμό της, όπως άλλωστε έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν από ένστολους, αντιθέτως την καθυστέρησαν επιδεικνύοντας μάλιστα και κακή συμπεριφορά. Όλα έγιναν το πρωί της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Η ίδια δημοσιοποίησε το περιστατικό με ανάρτησή της στο facebook και μετά την μεγάλη διάσταση που πήρε η Τροχαία απάντησε και έδωσε μία διαφορετική εκδοχή στο περιστατικό.

Με καθυστέρησαν χωρίς λόγο ενώ είχα το παιδί μου σπασμούς” συνεχίζει να καταγγέλλει η Τζένη Ιωακειμίδου στην Tatiana Live. Στην εκπομπή βρέθηκε ο Προέδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Ατττικής, Γιώργος Καλιακμάνης ο οποίος απάντησε εκ μέρους των συναδέλφων του.
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια