Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

Αυτό το «Τοσοδούλι Γουρουνάκι» ήταν Έτοιμο να Ξεψυχήσει. Μόλις Δείτε Ποιος το Έσωσε..Θα Μείνετε με το Στόμα Ανοιχτό!



Αυτό το μωρό γουρουνάκι εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα του όταν ήταν ακόμη τοσοδούλι, για λόγους που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε, και ήταν έτοιμο να ξεψυχήσει όταν η Katjinga, μια 8 ετών σκυλίτσα φάρμας πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Ονόμασαν αυτό το μωρό γουρουνάκι Paulinchen!




Το νεογέννητο γουρουνάκι, όταν εγκαταλείφθηκε, ήταν σε πραγματικά άσχημη κατάσταση, πεινούσε και κρύωνε. Βρισκόταν κυριολεκτικά ένα βήμα πριν το θάνατο όταν την βρήκαν οι ιδιοκτήτες της Katjinga και την τοποθέτησαν στην αγκαλιά της αγαπημένης τους σκυλίτσας που έγινε πρόθυμα η ανάδοχη μητέρα του. Η Katjinga αγάπησε αμέσως το μόλις 2 εβδομάδων γουρουνάκι και του έδωσε όλη την στοργή που χρειαζόταν.







Η Paulinchen προσπάθησε ακόμα και να θηλάσει από την νέα της μαμά και εκείνη δεν την ενόχλησε καθόλου. Η μικρή Paulinchen δεν ήταν το μοναδικό μωρό της, αλλά είχε ακόμη 5. Όταν την έφεραν στο σπίτι, κρύωνε απίστευτα. Σύμφωνα με τους διασώστες της, αν δεν την έσωσαν τότε σίγουρα θα είχε καταλήξει στο μενού κάποιου τραπεζιού.



Τα κουτάβια της Katjinga είναι τώρα 10 μηνών, έτσι οι ιδιοκτήτες της σκέφτηκαν όταν θα ήταν η πιο στοργική μητέρα για το μικρό γουρουνάκι. Όταν γνώρισαν το μικροσκοπικό γουρουνάκι στην Katjinga, ξεκίνησε αμέσως να το φροντίζει και να το καθαρίζει κρατώντας το ζεστό! Είναι η καλύτερη μητέρα που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί! Και εκτός απ’αυτό, η Katjinga, ξεκίνησε να παράγει ξανά γάλα για να ταΐσει το αδύναμο και μικρό γουρουνάκι σαν να ήταν δικό της.



Πόσο εκπληκτικό είναι αυτό? Η Katjinga αξίζει σίγουρα τον τίτλο «Η Καλύτερη Μαμά της Χρόνιας» για την απίστευτη φροντίδα και αγάπη που πρόσφερε τόσο απλόχερα στο μικρό γουρουνάκι. Μοιραστείτε αυτή την υπέροχη ιστορία με τους φίλους σας! Δείξτε τους το μέγεθος της «Ανιδιοτελής Αγάπης» που μπορεί να προσφέρει ένα ζωάκι σε ένα άλλο!
Πηγή: taz.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια