Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

Γάτα και σκύλος ταξιδεύουν παντού μαζί και οι φωτογραφίες τους είναι επικές





Γάτα και σκύλος ταξιδεύουν παντού μαζί και οι φωτογραφίες τους είναι επικές

Δύο φανατικοί πεζοπόροι, η Cynthia Bennett και ο φίλος της υιοθέτησαν τον σκύλο τους Henry το 2014. Αρχικά η Bennett πήγε να υιοθετήσει ένα χρυσαφί λαμπραντόρ, αλλά μόλις συνάντησε τον Henry άλλαξε αμέσως γνώμη. Ήταν μόλις 14 εβδομάδων, αλλά ήταν ήδη πέντε φορές μεγαλύτερος από τα κουτάβια της ηλικίας του. Με το που την είδε ο Henry, χώθηκε αμέσως στην αγκαλιά της και γύρισε το κεφάλι του πάνω από το χέρι της. Τότε η Cynthia κατάλαβε ότι αυτός ήταν ο σκύλος της.

“Νομίζω ότι είχαμε μόνο τρεις μέρες που τον υιοθετήσαμε, όταν τον πήραμε στην πρώτη μας πεζοπορία”, δήλωσε η Cynthia στο The Dodo. “Βρήκε τον πιο απότομο και ψηλότερο βράχο που υπήρχε τριγύρω και έτρεξε στην κορυφή για να κοιτάξει πάνω τη θέα από ψηλά.” Γι ‘αυτό και άρχισαν να τον αποκαλούν “κατσίκα των βουνών”.

Πριν από μερικούς μήνες, το ζευγάρι αποφάσισε ότι θα ήθελε να έχει κι ένα ακόμη κατοικίδιο στην οικογένειά του. Η Cynthia ήθελε πραγματικά να υιοθετήσει ένα γατάκι. Μετά από πέντε μήνες αναζήτησης στα καταφύγια βρήκαν τελικά ένα ημίαιμο γατάκι σιάμ, του δώσανε το όνομα Baloo. Μόλις το γατάκι συναντήθηκε με το σκυλί τους, οι δυο τους γίνανε αχώριστοι φίλοι. Το μόνο που ήθελαν ήταν να παίζουν και να περνούν πολύ χρόνο μαζί.

Δεν πέρασε πολύς καιρός μέχρι ο Baloo να αρχίσει τα πρώτα ταξίδια μαζί με την οικογένεια. “Όλοι με ρωτάνε για το πώς τον κάναμε να συνυπάρχει με τον σκύλο. Δεν έχω την απάντηση σε αυτή την ερώτηση γιατί απλώς τον αγαπά πραγματικά. », είπε η Cynthia. “Αν αγγίξω το λουρί του Henry, ο Baloo θα αρχίσει να ουρλιάζει μπροστά στην εξώπορτα.”







































Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια