Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

Την έβγαλε έξω για να την τιμωρήσει επειδή δεν έπινε το γάλα και η μικρή εξαφανίστηκε!






Αγνοούμενο παραμένει ένα κοριτσάκι τριών ετών δύο ημέρες αφότου ο πατέρας του το έστειλε τιμωρία έξω από το σπίτι γιατί αρνήθηκε να πιεί το γάλα του.

Η αστυνομία στο Ρίτσαρντσον του Τέξας συνέλαβε τον πατέρα της μικρής, Wesley Mathews, το Σάββατο, με την κατηγορία ότι εγκατέλειψε και έθεσε σε κίνδυνο τη μικρή.

Ο Mathews έστειλε την 3χρονη Sherin στο δρομάκι έξω από το σπίτι προκειμένου να τη «συνετίσει» επειδή δεν δεχόταν να πιεί το γάλα. Όπως είπε ο πατέρας στην αστυνομία, την έβαλε να κάτσει δίπλα σε ένα δέντρο στον δρόμο όπου βρίσκεται η αυλή του σπιτιού του.

Ο πατέρας επέστρεψε να τσεκάρει την κόρη του έπειτα από 15 λεπτά, αλλά εκείνη είχε εξαφανιστεί, σύμφωνα με τα όσα είπε στην αστυνομία. Ο ίδιος κάλεσε της Αρχές για να δηλώσει την εξαφάνισή της.

Αστυνομικοί με εκπαιδευμένα σκυλιά άρχισαν την αναζήτηση της μικρής στη γειτονιά, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σημειώνεται πως στην περιοχή έχουν κάνει την εμφάνισή τους κογιότ, όπως μεταδίδει ο Dallas Ovserver.
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια