Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο - Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Λιούμπης







Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιάννης Λιούμπης, έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός Γιώργος Γεωργίου στο προφίλ του στο Facebook, γράφοντας: «Ο Γιάννης Λιούμπης χρόνια τώρα ασχολείτο με το παιδικό θέατρο με στέγη στο Μπρόντγουεη. Καλό ταξίδι Γιαννάκη».

Τον ηθοποιό αποχαιρέτησε και ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω ανάρτησής του: «Έφυγε ακόμα ένας συνάδελφος. Ο Γιάννης Λιούμπης. Μοναχικός αγωνιστής. Καλό ταξίδι Γιαννάκη», έγραψε.

O Γιάννης Λιούμπης τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με πολλές παιδικές θεατρικές παραστάσεις, κυρίως ως σκηνοθέτης. Ασχολήθηκε και με το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.

Όπως γράφτηκε στο Facebook: «Υπηρέτησε για 35 χρόνια το παιδικό θέατρο στην Ελλάδα. Η τελευταία στέγη του το θέατρο Μπρόντγουαιη. Αξιόλογες παιδικές παραστάσεις του ήταν “Το πανηγύρι των ζώων” (2016), “Τα παραμύθια της γιαγιάς” (2017), “Ο παπουτσωμένος γάτος” το 2015 κ. α Βοήθησε και έχτισε πολλούς ηθοποιούς αλλά και σκηνοθέτες και τραγουδιστές. Από τις αρχές Ιανουαρίου όμως ολομόναχος πάλευε για τη ζωή του στην εντατική του νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ».



Αρχές του μήνα διαμαρτυρήθηκε για πόνους στο κάτω μέρος της κοιλιάς του. Εισήχθη στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε περιτονίτιδα την οποία δεν είχε αντιληφθεί με αποτέλεσμα η καθυστέρηση να επιφέρει σήψη σε πολλά ζωτικά όργανά του. Οι γιατροί τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο για να τον σώσουν. Όμως τότε, διαπίστωσαν και καρκίνο του πυελού. Πάλεψε για τη ζωή του αλλά δεν τα κατάφερε».
















Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια