Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

Συγκλονιστική ιστορία: Κατάλαβε ότι ο σύντροφός της ασελγούσε στην κόρη της από μια φωτογραφία της 4χρονης







Στη σύλληψη ενός άνδρα που κατηγορείται για την κακοποίηση ενός 4χρονου κοριτσιού στο «σκοτεινό διαδίκτυο» προχώρησαν οι αρχές της Γερμανίας, μετά την δημοσιοποίηση φωτογραφιών του μικρού κοριτσιού.

Ο 24χρονος συνελήφθη στην περιοχή Wesermarsch κοντά στη Βρέμη αφού παραδόθηκε στην αστυνομία από την σύντροφό του, όταν είδε την κόρη της σε φωτογραφίες που έδωσε η αστυνομία. Οι γερμανικές Αρχές προχώρησαν στην ασυνήθιστη κίνηση να δημοσιοποιήσουν φωτογραφίες του νεαρού θύματος τη Δευτέρα προκειμένου να την αναγνωρίσουν. Πριν από τα μεσάνυχτα, την ίδια μέρα, εντοπίστηκαν τόσο η 4χρονη όσο και ο υποτιθέμενος βιαστής της.

Η αστυνομία δήλωσε πως τα στοιχεία που ανακτήθηκαν από το διαμέρισμα του υπόπτου συνδέονται με το θύμα. Ο 24χρονος θα εμφανιστεί σύντομα ενώπιον δικαστηρίου αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Οι φωτογραφίες του μικρού κοριτσιού δημοσιοποιήθηκε με μια έκκληση για πληροφορίες σχετικά με το ποια είναι. Η αστυνομία ανέφερε πως υποβλήθηκε σε «σοβαρή σεξουαλική κακοποίηση» μεταξύ του περασμένου Οκτωβρίου και του Ιουλίου αυτού του έτους.

Οι βίαιες εικόνες της σεξουαλικής κακοποίησή της ανέβηκαν στο «σκοτεινό διαδίκτυο» από τον βασανιστή της. Ο γενικός εισαγγελέας Τζέορτζ Ούτζεφουκ από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία κατά του Διαδικτυακού Εγκλήματος, δήλωσε σχετικά με τον ύποπτο: «Είναι Γερμανός πολίτης. Ο άνδρας έχει τεθεί υπό κράτηση. Το κορίτσι είναι επίσης γερμανίδα και τεσσάρων ετών. Συνελήφθη σε ένα διαμέρισμα από την κρατική αστυνομία».

Οι αρχές πήραν την απόφαση να δημοσιοποιήσουν τις φωτογραφίες της μικρής τη Δευτέρα δηλώνοντας: «Αυτό είναι το τελευταίο μέτρο για τον εντοπισμό του δράστη. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών καθώς όλες οι υπόλοιπες προσπάθειες για την ανακάλυψή του απέβησαν άκαρπες»

Το παιδί βρίσκεται πλέον στη φροντίδα των παιδοψυχολόγων.




Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια