Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ οι μεταλλωρύχοι στο Υπ.Περιβάλλοντος – ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΑΤ- εργαζομένων!- Νέα επεισόδια στα μεταλλεία χρυσού της Eldorado Gold!





Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγα λεπτά μεταξύ εργαζομένων στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική και αστυνομικών δυνάμεων, έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην οδό Μεσογείων.

Οι εργαζόμενοι στη θυγατρική της Eldorado στην Ελλάδα τονίζουν ότι δεν έχουν ικανοποιηθεί από τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Σταθάκη. Λίγο πριν τις 4 τομεσημέρι της Πέμπτης, οι μεταλλωρύχοι έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και προσπάθησαν να εισβάλλουν στο εσωτερικό του υπουργείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις συγκρούσεις με τα ΜΑΤ έσπασε μια τζαμαρία στην είσοδο του υπουργείου.

Αντιπροσωπεία των εργαζομένων στην Ελληνικός Χρυσός (η θυγατρική της Eldorado στην Ελλάδα) μπήκαν στο κτίριο του υπουργείου αναζητώντας τον Γιώργο Σταθάκη! Αυτό όμως που ίσως δεν γνώριζαν είναι ότι ο υπουργός Περιβάλλοντος βρίσκεται στην Κέρκυρα για το συμβούλιο Στρατηγικής Συνεργασίας Ελλάδας-Ιταλίας.


ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μικρής έκτασης επεισόδια προκλήθηκαν στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, λίγη ώρα μετά την επίδοση στην Eldorado Gold της Προσφυγής του Δημοσίου στην Διαιτησία, για τα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής.Ομάδα περίπου δέκα ατόμων απο τους πολυάριθμους εργαζόμενους που παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω απο το Υπουργείο, περιμένοντας όπως λένε να δοθούν όλες οι άδειες στην Eldorado Gold, έσπασε τον κλοιό των αστυνομικών δυνάμεων. Αφού έσπασε μια τζαμένια πόρτα στην είσοδο του Υπουργείου, οι μεταλλωρύχοι εισέβαλλαν στο κτήριο και παραμένουν σε αυτό, ενώ με δυσκολία οι αστυνομικές δυνάμεις κατόρθωσαν να συγκρατήσουν τους υπόλοιπους εργαζόμενους απο το ακολουθήσουν τους συναδέλφους τους. Οι άνδρες των ΜΑΤ επιχειρούν να πείσουν τους εισβολείς να βγουν απο την είσοδο του Υπουργείου, χωρίς ωστόσο να έχουν κατορθώσει κάτι τέτοιο


Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια