Ο Amaury Guichon είναι ζαχαροπλάστης στο “Jean Philippe Patisserie” στο Λας Βέγκας και κάνει τη σοκολάτα να μοιάζει τόσο ωραία στην όψη όσο είναι και στη γεύση.
Ο ίδιος φτιάχνει υπέροχες δημιουργίες με λευκή και μαύρη σοκολάτα αλλά και υπέροχες διακοσμήσεις σε πάστες και τούρτες που εντυπωσιάζουν με την τεχνική που χρησιμοποιεί.
Μια ματιά στο ακόλουθο βίντεο είναι λαχταριστή…
Ο ίδιος φτιάχνει υπέροχες δημιουργίες με λευκή και μαύρη σοκολάτα αλλά και υπέροχες διακοσμήσεις σε πάστες και τούρτες που εντυπωσιάζουν με την τεχνική που χρησιμοποιεί.
Μια ματιά στο ακόλουθο βίντεο είναι λαχταριστή…
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου