Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

Ένα παράξενο σκυλί περιπλανιόνταν στην αυλή της για να κοιμηθεί, τότε βρίσκει ένα σημείωμα δεμένο στο κολάρο του.

Στην παρακάτω ιστορία, συναντάμε μια γυναίκα που βλέπει ένα γερασμένο και κουρασμένο σκυλί να περιπλανιέται στην αυλή της.



Ο σκύλος, ο οποίος ήταν ήσυχος, καλοαναθρεμμένος και γενικά σε καλή κατάσταση, την ακολουθεί μέσα στο σπίτι της και διπλώνει το σώμα του στο πάτωμα για να πάρει έναν υπνάκο.






Όταν ξύπνησε το σκυλί, σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι της γυναίκας, για να επιστρέψει και πάλι την επόμενη ημέρα για άλλον έναν ύπνο. Ο σκύλος συνέχιζε να την επισκέπτεται για έναν υπνάκο και να φεύγει.


Αυτό συνεχίστηκε για αρκετές εβδομάδες έως ότου η γυναίκα επισύναψε ένα σημείωμα στο κολάρο του σκύλου, ελπίζοντας πως ο ιδιοκτήτης του θα το διάβαζε και θα απαντούσε. Ήθελε να μάθει γιατί το σκυλί ενός ξένου χρησιμοποιούσε το σπίτι της για να κοιμηθεί.


Όταν ο σκύλος επέστρεψε με ένα νέο σημείωμα που επισυναπτόταν στο κολάρο του, η γυναίκα έμαθε επιτέλους την αλήθεια.


Βρήκαμε αυτή την ιστορία να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Αν και δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε την αρχική πηγή της, σκεφτήκαμε πως αξίζει να τη μοιραστούμε.


Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε για ποιο λόγο το σκυλί περιπλανιόταν στην αυλή μιας άγνωστης και επέλεγε το σπίτι της για να κοιμηθεί.





“Ένα γερασμένο και κουρασμένο σκυλί περιπλανιόταν στην αυλή μου. Από το κολάρο και την όμορφη εικόνα του κατάλαβα ότι είχε οικογένεια η οποία το πρόσεχε καλά.”





“Ήρθε ήρεμα προς το μέρος μου και το χάιδεψα απαλά στο κεφάλι του.”


Τότε με ακολούθησε στο σπίτι μου, περπάτησε σιγά- σιγά στο διάδρομο, κουλούριασε στη γωνία και αποκοιμήθηκε.”





“Μια ώρα αργότερα, πήγε στην πόρτα, και εγώ τον άφησα να βγει έξω.”





“Την επόμενη μέρα γύρισε πίσω, με χαιρέτησε στην αυλή μου, περπάτησε μέσα και κάθισε ξανά στην θέση του όπου αποκοιμήθηκε για μία ώρα περίπου.


Αυτό συνεχίστηκε για αρκετές εβδομάδες.”








“Έβαλα την εξής σημείωση στο κολάρο του:


“Θα ήθελα να μάθω ποιος είναι ο ιδιοκτήτης αυτού του υπέροχου σκυλιού και να ρωτήσω αν γνωρίζετε ότι σχεδόν κάθε απόγευμα ο σκύλος σας έρχεται στο σπίτι μου για έναν υπνάκο.”





“Την επόμενη μέρα έφτασε για τον υπνάκο του, με μια διαφορετική σημείωση καρφιτσωμένη στο κολάρο του:


“Ζει σε ένα σπίτι με 6 παιδιά, τα 2 ηλικίας κάτω των 3 ετών, γι’ αυτό δεν μπορεί να κοιμηθεί στο σπίτι.


Μπορώ να έρθω μαζί του αύριο;”


Τα παιδιά που μεγαλώνουν με τα σκυλιά είναι τυχερά γιατί παίρνουν τεράστια αγάπη από τα προστατευτικά τετράποδα μέλη της οικογένειας τους. Αλλά μερικές φορές, ακριβώς όπως και οι γονείς και οι κηδεμόνες, τα σκυλάκια μας χρειάζονται ένα μικρό διάλειμμα από το χάος που επικρατεί σε ένα σπίτι με πολλά πιτσιρίκια!


diaforetiko
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια